Plavky 2024

Už nyní pro Vás máme nabídku plavek 2024 . Těšit se můžete na dámské plavky. U nás naleznete jak tolik oblíbené jednodílné plavky, tak i dvoudílné plavky. Nezapomínáme ani na muže - pánské plavky. Holky mladšího věku zaujmou dívčí plavky.  Pokud si potrpíte na značkové zboží, tak vás jistě zaujmou luxusní plavky. Pokud je plavání vašim koníčkem, podívejte se na sportovní plavky. Maminky jistě uvítají kojenecké plavky. A ze starých kolekcí uděláme plavkový výprodej.

 
 

Luxusní spodní prádlo  

Eshop luxusnipradlo.cz je tady pro Vás již 15 rok. Od začátku jsme se specializovali na luxusní spodní prádlo, ale vyslyšeli jsme přání dalších zákazníků a nabízíme spodní prádlo pro všechny kategorie. U nás si tedy jistě vyberete. Luxusní prádlo značek jako Anita, Calvin Klein, Felina, Naturana, Obsessive, Selmark a Triumph. Pro hezké chvíle se podívejte na široký výběr erotického prádlo, především korzetynoční košilkytanga a rafinované kalhotky. Nezapomínáme ani na spodní prádlo pro maminky - mateřské podprsenky Anita a jiné. Kdo pojede na dovolenou, uvítá nabídku plavek. Dámské plavky nabízíme jak jednodílné, tak dvoudílné, odvážné bikiny a monokiny. V zimních měsících se příjemně zahřejete v županech - dámské župany a pánské od značek Taubert a Vestis jsou kvalitní a luxusní. Našim cílem je, abyste si eshop www.luxusnipradlo.cz zapamatovali jako Váš oblíbený obchod pro spodní prádlo a dámské spodní prádlo, ale i pánské spodní prádlo hledali vždy u nás. Luxusní prádlo.cz je pro vás zárukou a garance kvalitního eshopu.

 
 

Spodní prádlo

Většina lidí si už pod pojmem spodní prádlo představuje lehce provokující sexy podprsenky, kalhotky, či neodolatelná tanga. Sexy dámské spodní prádlo nemusí být však nutně vyrobeno z krajky, či saténu, ale i kvalitní bavlna může být zárukou neodolatelnosti prádla. Hlavně však záleží na střihu a stylu provedení, kolik bude muži povoleno, aby viděl a naopak zatajeno, aby si sám domyslel. Sexy dámské spodní prádlo bude však krásným dárkem nejen pro vašeho partnera, ale také i pro vás.

 
 

Luxusní prádlo a plavky 

Spodní prádlo prodáváme již 18 let a jsme opravdu specialisti. Krom eshopu, prodáváme spodní prádlo také v kamenných prodejnách. Konkrétně v Ostravě máme čtyři prodejny. Tři prodejny Luxusnipradlo.cz a značkový obchod Triumph. Dále máme prodejnu Triumph v Olomouci - galerie Šantovka. To je pro Vás zárukou, že spodnímu prádlu rozumíme. Pro nákup Vám doporučíme nejprodávánější značky spodního prádla. Zákaznici velmi rádi kupují spodní prádlo Triumph, dále specializované spodní prádlo na nadměrné velikosti a to spodní prádlo Anita a Felina. Mladé slečny u nás rády nakupují italské spodní prádlo Lormar a Sielei. Léto se blíží mílovými kroky a je čas se podívat po nových plavkách. Plavky pro tuto sezónu budou opět velmi krásné a odvážné. Hitem budou bikini, ale klasické jednodílné a dvoudílné plavky budou vévédit prodejům. Plavky 2024 můžete u nás nakupovat již nyní.

 

 

Župany 

Vyberte si z naší nabídky županů pro muže i ženy. V nabídce máme dámské i pánské župany různých velikostí, vzorů i barev. Pro chladné večery i příjemná rána, máme pohodlné froté župany, které jsou nejenže pohodlné, ale také vás ochrání před prochladnutím a z těla odstraní poslední kapičky vody. Saténové a bavlněné župany jsou ideální pro letní období. Pakliže hledáte ideální dárek, doporučujeme luxusní župany značky Vestis , L&L nebo DKaren

 

 

Naše společnost zahájila realizaci projektu Vzdělávání zaměstnanců ve společnosti GEMINI CZ 2000 s.r.o. (registrační číslo projektu: CZ.03.1.52/0.0/0.0/19_097/0012810),
který je spolufinancován Evropským sociálním fondem. Realizace projektu bude probíhat od 1.10.2019 do 30.9.2021.

Cíl projektu
Cílem projektu je zvýšit úroveň znalostí a dovedností našich zaměstnanců a zajistit tak soulad jejich kvalifikací a kompetencí s požadavky na vykonávaní pracovní činnosti. Do projektu
bude zařazeno 24 našich zaměstnanců, pro každého z nich jsou naplánovány vzdělávací aktivity, kdy každý zaměstnanec absolvuje více než 40 hodin vzdělávání. Proškolením našich
zaměstnanců dojde ke zvýšení jejich znalostí a tím zvýšení konkurenceschopnosti naší firmy.

Dílčí cíle:
1) Zlepšení dovedností našich zaměstnanců v měkkých a manažerských dovednostech, jako jsou oblasti komunikace, týmové spolupráce, atd.
2)  Zlepšení dovedností v obecných IT znalostech s cílem zvýšení jejich kvalifikace.

 

 

 

 

 

   
Proč kalhoty žmolkují?
Ptáte se, proč vaše krásné a stylové kalhoty žmolkují? Děje se to přitom jen chvíli od jejich koupě a minima používání? Ve skutečnosti může být důvodů mnoho. A ne vždy za to můžete vy.  Bohužel oblečení se kazí a opotřebovává Tak, jako všechno. Nicméně, musí to probíhat tak rychlým tempem? Zkusíme vám poradit a doufáme, že vám to pomůže prodloužit životnost vašich oblíbených kousků.  Jak pečovat o oblečení, aby vám vydrželo dlouhá léta?    Několik důvodů, proč se hezké oblečení rychle opotřebuje:  Na každém oblečení najdete textilní štítek, na němž je napsáno, jak o ně pečovat. Tak byste podle toho měli oblečení prát, sušit i žehlit. Pokud to tak neděláte, musíte počítat s tím, že se vám to nemusí vyplatit.  Dalším faktorem je teplota při praní. Všeobecně platí, že čím nižší teplota, tím lépe. To zabraňuje žmolkování a zachovává vhodnou pevnost materiálu.  Faktem je, že některé kusy milujeme a nosíme je každý den. Ty by se paradoxně neměly prát příliš často, tedy pokud je chcete užívat co nejdéle.  Mnohdy za to také může materiál. Málokdo kontroluje, z čeho je daný kus oblečení vyroben. Nevyzná se v materiálech. a právě kvalita materiálu mnohdy může za žmolkování. Nejlepší v tom jsou přírodní materiály. Mají nejlepší vlastnosti. Nejdéle vydrží. 
Nezbytné příslušenství pro úspěšný výlet
  Bez ohledu na roční období je nutné pamatovat na měnící se charakter počasí, a to především v horských oblastech. Abyste ze svých aktivit měli za každého počasí radost, vyplatí se předem vybavit odpovídajícím vybavením.  Správná příprava na kempování vám umožní si užít si spojení s přírodou za všech podmínek. Při plánování výletu je třeba pamatovat na to, abychom si zajistili bezpečné místo k odpočinku pod širým nebem, příslušenství potřebné k přípravě jídla a správně uchycený batoh, do kterého se vejde veškeré vybavení.  Co se vyplatí vzít si na přenocování v kempu?  Základním prvkem takové výbavy je stan. Podle vašich potřeb si zvolte jeho velikost. Syntetické materiály a lehká konstrukce sklolaminátových tyček zavazadlo příliš nezatíží a usnadní tak překonání náročného terénu. Vysoká nepromokavost a podlepené švy zvládnou i silný déšť.  Skvělou alternativou stanu je pak turistická plachta, která se vyznačuje mnohem nižší hmotností, šikovností a rychlostí rozložení. Můžete ho postavit různými způsoby. Turistickou plachtu lze použít jako doplňkovou ochranu stanu, a to umístěním nad něj nebo umístěním pod podlahu, aby nedocházelo k úniku vody.  Dalším nezbytným prvkem výbavy je spací pytel. při jeho výběru dbejte na to, abyste vybrali ten správný podle toho, kde ho budete používat. Jen tak vám může zajistit odpovídající tepelný komfort. Vybrat si můžete i z různých střihů.  Pro zvýšení izolace proti chladu nebo pro zlepšení komfortu během noci si pořiďte karimatku na spaní nebo samonafukovací karimatku.  Při kempování nesmí chybět ani turistické nádobí  Není nic lepšího než si dát na stezce pauzu a popíjet oblíbenou kávu nebo čaj. Nepostradatelným společníkem proto je termoska. Vyrobena by měla být z nerezové oceli. Taková je odolná vůči povětrnostním vlivům a snadno použitelný uzávěr umožňuje rychlý servis.  Výživné jídlo je pak také nutností. V takových podmínkách dobře poslouží obědová termoska z nerezové oceli. Nerezová ocel zabraňuje pronikání chuti a vůně nápojů a usnadňuje udržování cestovního nádobí v čistotě.
Můžete chodit v sandálech po horách?
Trekingové sandály mohou být skvělou alternativou k tradičním celohorským botám. Budou se vám hodit především v horkém počasí. To se však týká nepříliš náročných stezek v nižších partiích hor, které vedou lesy, loukami a po asfaltu. Na kamenité, obtížné cesty, kdy hrozí otlaky prstů, podvrtnutí kotníků, byste měli nosit vysoké trekové boty, které podepřou kotník.  Sandály na hory nosí jen blázen  Existuje mnoho anekdot které si dělají legraci z turistů v sandálech a žabkách, kteří lezou po horských stezkách. Sandály se proto nezdají jako dobrý nápad. Pravdou ale je, že nejsou sandály, jako sandály. A také nejsou hory, jako hory. Vždy záleží, co máme na mysli.  Do vysokých hor určitě ne  Jiné vybavení vyžadují skalnaté štíty Tater nebo alpské ledovce a něco jiného potom lesní cesty v Beskydech. Výjezd do hor může být spojen i s procházkou po asfaltce. Nicméně, je známo, že čím výše a čím nepřístupněji, tím těžší podmínky na vás čekají. Jednoduše řečeno, čím vyšší a skalnatější hory, tím větší pozornost a tím lepší přilnavost a účinnejší ochranu proti zranění potřebujete. Sandály se svou otevřenou konstrukcí a lehkými materiály nedokážou dostatečně řešit žádný z těchto problémů. Čím je stezka kamenitější, tím větší je pravděpodobnost, že vám úlomek skáky zraní odhalené prsty na nohou. Mějte proto na paměti, že při delších výletech s batohem nacpaným až po okraj jsou vždy lepší pevnější boty, které podpírají hlezenní kloub. Sandály pak použijte až dosáhnete základny k tomu, abyste v nich mohli odpočívat.  Nedělní turisté  Sandály jsou mnohem stabilní než plné turistické boty. Proto by lidé, kteří jen zřídka lezou na hory a nedůvěřují své rovnováze, měli skutečně zvážit, v čem vyrazí ven. Nezkušení by se měli vyhýbat příliš lehkým botám a měli by volit modely se silnou, bezpečnou podrážkou a svrškem zpev%nující kotník. Tímto způsobem se snižuje riziko nepříjemného úrazu. 
Pruhovaná košile není nutně vhodná pouze pro podnikání
Pruhovaná košile je obvykle spojena s typickými obchodními modely, které by se měly nosit ke klasickému obleku a kravatě nebo alespoň k laděnému kompletu. Existují ale i méně formální věci, které lze nosit samostatně a nejen o prázdninách.  Jde o neformální pruhované košile, které se kombinují s lehkými chinos kalhotami nebo kraťasy. Nenosí se sakem.   Typ látky do značné míry ovlivňuje formálnost košile  Je zřejmé, že len je méně elegantní než bavlna, ale existuje i mnoho druhů bavlny. Jak je to možné? Princip je jednoduchý. Čím je struktura látky hladší a hedvábnější, tím je elegantnější. Pruhovaná košile z tenkého kepru nebo popelínu se tedy bude hodit spíše ke klasickým oblekům, ale stejný vzor na oxfordské bavlně nebo na sepraném lnu se stává matnějším a vybledlejším, tedy hodí k typickému letnímu oblečení.  Límec a jeho zapínání  Límec s klopami zapínaný na knoflíky účinně snižuje formálnost košile a v případě košil nošených bez saka má i praktickou funkci. Jednoduše udrží překrytí límečku v perfektní poloze. Vypadá to vždy lépe než rozcuchaný límec. Košile z měkké oxfordské bavlny s jemným proužkem a límečkem na knoflíky je klasický preppy styl.  Vyhrnutý rukáv  Nic proti košilím s krátkým rukávem, protože i ty mohou najít své místo v pánském šatníku, ale košile s dlouhým rukávem prostě vypadají mnohem lépe. Stačí, kdy se rukáv několikrát přehne. Tento detail má takovou prázdninovou lehkost a nonšalanci, umožňuje to snížit formálnost každé košile. Vyhrnutý rukáv také ukazuje na připravenost k práci.  Jak nosit pruhovanou košili?  Důležité je košili správně sladit s dalšími stylingovými prvky. Nemělo by být ani příliš mnoho kontrastů. Třeba košile z tlustého sepraného oxfordu a elegantní vlněný oblek.
Základní šatník elegantního muže
V životě každého muže, nastane dříve nebo později okamžik, kdy bude muset vyměnit svůj dosavadní šatník a bude muset sestavit nějakou univerzální oblečení, doplňků a bot pro každodenní nošení, do práce, na víkend a pro slavnostnější příležitosti.  Rozumné plánování mužského šatníku vám umožní se vyhnout chybám jako:  Mít velké množství, často levných a nekvalitních, těžko kombinovatelných s jinými kusy oblečení.  Nákup oblečení, které vám nesedí, jde o příliš velké oblečení, příliš široké kalhoty nebo příliš těsné vesty.  Podlehnutí tlaku různých nabídek, akcí, slev a příležitostí, kde ač není zlevněný základní tmavě modrý oblek, třídílný oblek se zeleným a růžovým kostkovaným vzorem ano.  Výběr oblečení, které je v dané sezóně módní, místo univerzálního klasického šatníku nepodléhajícího módě, šitého na míru většině příležitostí, kterých se účastníte.  Složení elegantního mužského šatníku  Když si začneme všímat potřeby mít ve svém šatníku elegantnější oblečení, vyplatí se pečlivě naplánovat kroky, které nám pomohou k vědomým nákupům. Elegantní pánská móda nabízí prakticky neomezené možnosti, pokud jde o skladbu kompletů pánského oblečení, což paradoxně vytváří  mnoho problémů při budování základního, klasického šatníku.  Pokud vezmeme v úvahu a splníme výše uvedené body, umožní nám to ušetřit nám to spoustu času a hlavně peněz za naše první elegantní a univerzální obleky, košile, boty a doplňky. Univerzální, protože výběrem klasických  věcí, které nepodléhají sezónní módě, je budeme moci volně kombinovat, přičemž v našich kompozicích zachováme konzistenci a eleganci.    MUST HAVE kousky  Vzhledem k tomu, že na začátku našeho dobrodružství s ní máme málokdy ucelené znalosti o klasické pánské eleganci a také odpovidající rozpočet, který by nám umožnil obléknout se od hlavy až k patě pro každé roční období a příležitost, rozdělili jsme kompletaci pánského šatníku.    tmavě modrý jednořadý hladký oblek ze 100% vlny střední gramáže  šedý, jednořadý, hladký oblek také ze 100% celosezónní vlny  1 neformální sako - jednořadové sako nebo tzv. sportovní bunda  jednořadý kostkovaný zimní kabát - tzv. diplomat 2 bílé košile, elegantní košile s italskými otevřenými límečky a manžetami knoflíky 1 bílá, velmi elegantní košile s manžetovými knoflíčky, vhodná na večerní akce (do divadla, na večeři, do průmyslu nebo integrační akce) 2 modré košile s otevřeným límečkem a manžetami na knoflíky  1-2 ležérní košile vhodné na víkend s pruhovaným límečkem nebo jemným ginghamem nebo vichy káro 3 elegantní pánské hedvábné kravaty neomezený počet ponožek a spodního prádla 1 bílý plátěný kapesník 2 kožené opasky  2 hodinky slušné kvality 2 páry bavlněných kalhot v univerzálních barvách (béžová a tmavě modrá) 1 pár černých oxfordek  1 pár elegantních, ale méně formálních hnědých kalhot
Kdo vynalezl kalhoty?
Přemýšleli jste někdy o tom, kdo vynalezl kalhoty? Kde se vzali a kdo vlastně přišel s tímhle geniálním nápadem? Zdá se, že je to samozřejmost, ale je zajímavé, jak začala pánská móda.  Jako všechny vynálezy i pánská móda měla své mouchy. Elegantní pánský styl nebyl hned na současné úrovni. Od samého začátku nebylo známo, kdo vynalezl kalhoty. Oblečení poněkud podobné nám známým kalhotám, které nosíte dnes. Tehdy se ale více podobaly punčochovým kalhotám. Nosily se již v prvních stoletích našeho letopočtu. Dokládají to četné archeologické nálezy. V té době bylo pánské oblečení více o pohodlí než o vzhledu. Hlavní důraz byl kladen na vhodný střih pro práci v terénu. V té době se nebral ohled na estetická hlediska, ale na jejich praktické uplatnění. Stylové pánské oblečení se začalo nosit až mnohem později. Lidé si totiž začali uvědomovat, že šaty dělají člověka a začali se vyjadřovat oblečením. Poměrně zajímavým řešením bylo nosit dvoje legíny připevněné k speciálnímu opasku. Díky tomu bylo možné kalhoty vyhrnout.  Pánská móda se v průběhu staletí výrazně měnila. Lidé dlouho nosili primitivní kalhoty ze dvou stejných částí. Byly sešité pouze kolem pasu a samozřejmě v rozkroku. O něco později, v 15. století, módní pánské kalhoty tvořily dlouhé a barevné pruhy, těsně přiléhající k pokožce, zdůrazňující mužské tvary nohou a hýždí. V druhé polovině 16. století se nosily velmi krátké, ale taky velmi nafouklé šortky spolu se světlými punčochami. Byl to ale oděv především pro šechtu. Až v 19. století se objevil takový střih kalhot, který známe dnes.  Kdo je vynálezcem kalhot?  Za vynálezce je považován Jacob W. Davis, který podle dostupných údajů nechal patentovat kalhoty a zahájil jejich sériovou výrobu. Při hledání svého místa na zemi začal svou kariéru v New Yorku, kde byl krejčím. Manželka jiného dřevorubce požádala Davise o kalhoty, které byly odolné a vhodné pro manželovou práci. Při vývoji designu přišel vynálezce  kalhot na skvělý nápad zpevnit některá místa měděnými nýty. Projekt získal souhlas ze všech stran.  Nynější trendy  Moderní doba je trochu jiný styl oblékání. Kombinace kalhot s elegantní pánskou košilí vznikne úžasné duo, ideální pro každou příležitost. Jemné vzory podtrhnou vaši osobnost a dodají vám na svěžesti.
Jak nosit sako se stylem?
Líbí se vám saka, ale nevíte, kdy by mělo bát vaše sako zapnuto a kdy rozepnuto? Kdy je vhodné ho sundat a nechat si jen košili a kdy je takové chování zcela nepřijatelné? Máme pro vás několik tipů, jak nosit pánské sako se stylem.  Kdy by se sako mělo sako zapínat a kdy si ho můžete naopak rozepnout?  Věděli jste, že rozepnuté knoflíky u pánského saka mohou být v některých situacích vnímány jako nedostatek respektu k druhým lidem a také prozrazují vaši neznalost zvyků a etikety? Vykonávání určitých činností v saku se zapnutými knoflíky je však opravdové faux pas. Pokud se chcete chránit před společenským neštěstím nezapomeňte zkontrolovat, kdy si zapnout sako a v jakých situacích všechny knoflíky rozepnout.  Jednořadé a dvouřadé sako  V současnosti máme jednořádá, dvouřadá a třířadá saka. Ty jsou s jednou, dvěma nebo třemi řadami knoflíků. Jednořadá a dvouřadá saka se nosí zapnuté ve stoje a rozepnuté v sedě. Neměli bychom se rozepínat saka, a to jak při večírku ve stoje, tak při obchodních rozhovorech “ve stoje”. Při sezení byste si však měli sako vždy rozepnout. A to všechny knoflíky na saku a při opětovném vstávání pak je všechny zase zapnout. A to i když vstanete pouze na chvíli, když chcete někoho pozdravit. Minimálně pak aspoň ten horní a spodní. Stává se, že při rodinné nebo pracovní schůzce, která probíhá v sedě dorazí více lidí. Muži pak vstávají velmi často a doslova jen na mžik sekundy. V tomto případě si všechny knoflíky nemusíte zapínat. Stačí jen udělat gesto zapíání, když kývnete hlavou nebo potřesete rukou.  Třířadé sako Výjimku představuje třířadé sako, které při oblékání zapneme a rozepneme až po návratu domů. Při výběru tohoto typu saka se sluší připomenout, že rozepínání ve společnosti je opravdové faux pas a rozepnutá vypadá hrozně. Vybírejte pro tento typ bundy na krátké schůzky nebo zvolte styl a látku, v které se budete cítit pohodlně i po mnoha hodinách.  Kdy si nezapínáme sako?  Sako nezapínáme, když máme trojdílný oblek, tedy pod sakem je ještě vesta. Další situací, kdy sako nezapínáme, je oblékání na tričko, polokošile, rolák nebo košili s krátkým rukávem. Tento styl je však přijatelný pro neformální akce a menší obchodní jednání. Při najímání společnosti, kde máte kontakt se zákazníky, se vyplatí ověřit, jaký dress code uplatňuje. Ukazovat se s rozepnutým sakem bez košile je v některých kruzích zcela nepřijatelné.  Kdy si můžete sundat sako?  Sako je součástí oficiálního obleku. Nos se pro zdůraznění důležitosti nebo na vážnosti jednání, je tedy vhodné sako před ukončením jednání svlékat? Ano, ale jen za určitých okolností. Sako si můžete svléknout, když to hostitelka během večera navrhne sama. V případě obchodních jednání by takový návrh měl přijít od pořadatele. Další přijatelnou situaci je sundat sako, když to hostitel udělá jako první. Sako si můžete sundat během večírku nebo obchodní schůzky, když se vzdálíte od ostatních účastníků schůzky, tedy během přestávky a hostitel vás nevidí, tedy zůstanete mimo jeho dohled. Sundání saka vás neopravňuje k tomu, abyste si také povolili nebo sundali kravatu nebo vyhrnuli rukávy košile, a to ani v případě, že jste si sako sundali spolu s dalšími účastníky jednání. Kravatu si můžete sundat až po příchodu domů a vyhrnutí rukávů je znamením, že oficiální část skončila. V minulosti si vyhrnuli rukávy košile, když museli vykonávat fyzickou práci, takže takové chování bylo během večírku nebo obchodního rozhovoru je nepřijatelné.
Sporty, které stojí za to začít cvičit na podzim
Přestože je podzim krásné roční období, je to také období se zvýšeným množstvím srážek, kratšími dny a méně slunka, což v mnoha lidech vyvolá pocit únavy a podráždění. To lze však zvládnout s pohybem. Co tím získáte? Dobrou náladu, lepší pohodu, pevnější zdraví a kondici. Jaký sport si na podzim vybrat? Máme pro vás hned několik tipů.  Běh Móda běhání neoslabuje. Běháním se můžete zbavit přebytečného stresu a můžete také dosáhnout vysněné postavy. Je rovněž dokázáno, že běžci vypadají mnohem mladší, mají optimální vztah k svému okolí a povzbuzují ostatní k aktivitě. Běh je jedním z nejintenzivnějších kardio tréninků, s nímž můžete spálit spoustu kalorií. Pro začátek potřebuje pouze kvalitní běžeckou obuv a termo oblečení.  Plavání  Plavání pečuje o vaše klouby i imunitu. Pro plavání není ideální jen léto. Již dávno bylo prokázáno, že plavání tělo otužuje, díky čemuž se pak lépe brání infekcím. Navíc vám umožní spálit mnoho kalorií a vytvarovat vaši postavu, a to všechno bez zatěžování kloubů a páteře. Proto se plavání doporučuje i starším lidem, kteří kvůli svému zdravotnímu stavu nejsou schopni provozovat všechny dostupné sportovní disciplíny. Zejména na podzim a v zimě si můžete všimnout, jak dobrý vliv má návštěva bazénu na vaši imunitu. Na plavání potřebujete plavky, plovací čepici, brýle, žabky, ručník, sprchový gel a nějakou dobrou sportovní tašku.  Cyklistika  Potěšení spojené s užitečností, tak je možné definovat cyklistiku. Cyklistika je cvičení, které zajistí správnou dávku pohybu, spálí zbytečné kalorie a posílí svaly na nohou i rukou. Kromě toho pak můžete rovněž poznávat nejen blízké okolí, ale i vzdálená místa. Pozor, potřebujete k tomu ale vhodné termo oblečení a tu správnou sportovní obuv. Nezapomeňte také na helmu, cyklistické rukavice a chrániče.  Nordic walking  Nenápadný pochod se skvělými výsledky. Připadá vám máchání hůlkami jako zbytečný sport? Je na čase, abyste to změnili a na vlastní kůži zjistili, proč si nordic walking za tak krátkou dobu získal tolik příznivců. Oblíbí si ho především starší lidé, kteří oceňují, že tato forma aktivity nezatěžuje klouby a umožňuje střední únavu. To ale neznamená, že byste u něj nezaznamenali velkolepé změny. Tato technika vám umožní spálu o 40% více kalorií než běžná chůze, posiluje svaly a zvyšuje efektivitu. Potřebujete k ní pořádné trekové boty, fleece, softshellovou bundu a hůlky.  Cvičení v tělocvičně Kolikrát jste si slíbili, že tentokráte zakoupené členství v posilovně využijete kompletně celé? Nevzdávejte se však a pokuste se tento podzim dosáhnout svého maxima. V posilovně je nejlepší cvičit v šortkách nebo legínách a funkčním tričku. Na nohách byste pak měli mít sportovní obuv.  Tanec  Na podzim se také můžete oddat i tanci. I to je skvělá pohybová aktivita, která vás očistí od stresu a negativních emocí a pomůže vám se získáním dobré nálady. Vyplavují se při něm totiž hormony štěstí. A mimo to při tanci se můžete zbavit přebytečných kil, tedy zeštíhlit a získat sebevědomí. Tančit můžete v šatech, ale ve své podstatě podle toho o jaký tanec jde. Celá řada tanců k tréninku používá speciální taneční obuv pro daný typ tance nebo sportovní obuv, legíny a funkční tričko. 
Kdy zastrčit košili do kalhot?
Mnohým mužům se mohou košile zastrčené do kalhot zdát docela nudné a tuhé. Na druhou stranu, když ji máte na sobě, cítíte se uvolněně. Jaká jsou ale pravidla pro nošení košile? Kdy zastrčit košile do kalhot a měli byste se k tomu vůbec rozhodovat?  Pravidla versus zvyky  V mnoha případech je běžnou praxí černé tričko bez potisku, nošené nahoře, tedy nezastrčené v pase kalhot. Zamysleme se však nad tím, zda je to opravdu dobré řešení a hodí se ke všemu? Mnoho mužů volí tuto metodu k nošení elegantnějšího oblečení k obleku nebo džínám. Ano, kombinovaná pánská košile s dlouhým rukávem ke cool elegantním kalhotám.  V mnoha případech najdeme odpůrce i zastánce této metody. I proto stojí za připomenutí několik cenných rad.  Proporce  Jednou z nejdůležitějších věcí je proporce vašeho těla, která se přirozeně dělí na část od pasu dolů a od pasu nahoru. Tento standard je v našem přesvědčení tak silný, že je hlavním prvkem, kterému věnujeme pozornost. Jakákoliv manipulace s tímto podílem vzbuzuje negativní přijetí. Košile nošené z kalhot ven bohužel přispívají k horšímu přijetí komunitou. Proč? Protože opticky zvětšuje horní část těla a zkracuje tu spodní, což vytváří nepříznivý kontrast. Klasické pánské košile budou navíc ve výšce našeho břicha prostornější, což může budit dojem, že chceme něco schovat. Bohužel je tento efekt nežádoucí, protože díky tomuto stylu bereme vypadat mnohem tlustší, než ve skutečnosti jste.  Šik a elegance Jistě, košile se stojáčkem, která nám volně visí, bude příznakem nějaké nedbalosti nebo dokonce poruchy. Je zřejmé, že některé styly takový nepořádek zahrnují, ale stojí za zvážení, zda je takové řešení vhodné pro příležitost pro kterou volíme košili se stojáčkem. Žijeme ve světě profesionality a detaily jako nedbale vytahaná košile jsou efektem, který okamžitě upoutá zraky všech citlivých lidí a znalců krásy. Takže, kdy zastrčit košile do kalhot, je pro společnost velmi důležité a znatelně. Rozhodně se proto vyplatí dát si na vše záležet a mít na svůj vzhled klid.  Košile v kalhotách  Když se rozhodnete zastrčit košili do kalhot, pravděpodobně jste se dostali do situace, kdy jste měli problém s tím, že se vytahuje. Bohužel se takové situace stávají velmi šasto a v nejméně očekávanou chvíli. Tím nám jsou pěkné košile otravné a máme jich dost. Existuje však několik dobrých způsobů, jak se tohoto problému navždy zbavit.  Vybírejte delší košile, protože mají větší povrch, což usnadňuje jejich udržení v kalhotách.  Jedním z prvků úspěchu jsou také dobře zvolené kalhoty, které udrží košili na místě. Ty s vyšším pasem jsou na takové úpravy rozhodně vhodnější než bokovky, které nám navíc zkracují nohy.  Skvělým prvkem našeho šatníku jsou zapomenuté a podceňované šle. Oblékání je jednoduché, proto se vyplatí je použít v situaci, kdy víme, že se budeme hýbat a košile si s námi může čas od času zahrát a vyrazit na procházku. Podvazky se budou určitě hodit na svatbách, ale také dodají trochu modernosti každodennímu stylingu.
Proč se vyplatí mít rychleschnoucí ručník?
Ručník je nenápadný sportovním doplňkem, na který však nelze zapomenout. Hodí se nejen jako výbava na cestu na koupaliště, ale i do posilovny nebo na běžný trénink. Použít ho můžeme jako přehoz na lavičku nebo může posloužit k utírání potu z čela po intenzivních fitness lekcích. Pro tento typ úkolů se rozhodně vyplatí investovat do rychleschnoucího ručníku.  Co je rychleschnoucí ručník  Rychleschnoucí ručník se vyznačuje vysokou nasákavostí a účinným odvodem vody. Mokrý materiál je stále relativně lehký a jeho objem se nemění. Navíc má tento ručník také antibakteriální vlastnosti, což zvyšuje hygienu jeho používání. Jedná se o produkt, který ocení nejen sportovci, ale i amatéři.  Rychleschnoucí ručník je dobrou alternativou klasických bavlněných ručníků. Přírodní vlákna jsou příjemná na dotek, ale málo propouštějí vlhkost. Když jsou namočené ve vodě, ztěžknou, takže je nepohodlné je mít v batohu. Rychleschnoucí ručníky jsou vyrobeny ze syntetických tkanin, které schnou až několikanásobně rychleji než tradiční modely. Toto řešení bylo vytvořeno především s ohledem na sportovce. Osuška na bazén nebo do posilovny by měla co nejlépe plnit svou funkci a zároveň by měla být lehká a nezabírat v tašce mnoho místa.  Užitečné vlastnosti rychleschnoucích ručníků  Rychle schnutí není jedinou výhodou turistických ručníků. Tkaniny založené na moderních technologiích umožňují absorbovat vodu, která je několikanásobně těžší než samotný materiál. Tím se nezvětšuje objem ručníku ani komfort jeho používání. Mnoho modelů má také antibakteriální vlastnosti. To vše díky iontům stříbra  ve vláknech tkaniny. To je obzvláště užitečná funkce při použití ručníku na místech, jako plavecký bazén nebo tělocvična.  Jaký rychleschnoucí ručník si vybrat?  Ve sportovních obchodech najdeme  rychleschnoucí ručníky z různých materiálů. Každý z nich má trochu jiné vlastnosti. Před nákupem stojí za to se s nimi seznámit. Nejoblíbenější jsou jednoznačně ručníky z mikrovlákna, které schnou až 7x rychleji než bavlna a mají také silné antibakteriální vlastnosti, díky čemuž jsou ideální i pro atopiky a alergiky. Posloužit mohou i sametové a velurové ručníky. Sice odvádí vodu o něco pomaleji, jsou ale příjemnější na dotek.
Módní pánské šle jsou tou nejlepší volbou
Přestože existence šlí je mužům známá, velká skupina mužů stále hledá odborné informace, které se problematiky šlí týkají. Pořád tápou, jak vybrat ty správné šle ke kalhotám. Jaké pánské šle jsou v módě a jaké jsou zajímavé styly šlí?  Jak vybrat šle?  Než se poprvé odvážíte obléct si šle, vytvořte si vlastní styl. Zodpovězte si na několik otázek. To vám pomůže vybrat ty nejlepší. V závislosti na použitých materiálech a typech spojovacích prostředků mají postroje svůj účel. Obecně řečeno, nemůžete nosit stejné šle do práce i na večerní party.  Dá se říci, že se dělí na velmi elegantní, které se nosí pouze při slavnostních příležitostech, a na ty, které vám poslouží každý den. Při výběru  módních pánských podvazků je nutné zvážit i příležitost. Šle nošené do práce nebo jen tak na běžné nošení jsou většinou z matné gumy s barevným prýmkem vytvářejícím různé vzory. Díky tomu můžete vzorem i barvou sladit s jiným prvkem vašeho oblečení, nosit můžete i šle, jejichž ramínka jsou z různých druhů látek, nejčastěji vlněných. Takové vzory se hodí k zimním stylizacím, kde hlavní roli hraje vlněný flanel nebo tvíd.    Pokud si plánujete vzít smoking nebo večerní kostým, zvolte stejně elegantní šle. Takové modely jsou vyrobeny ze saténových nebo hedvábných tkanin. Jedním z takových modelů smokingových podvazků jsou bílé moaré podvazky. Jedná se o hedvábnou tkaninu s grogrénovou vazbou, která v důsledku kalandrování získává na povrchu efekt třpytivé kresby, podobné kresbě dřeva.    Módní pánské šle Stejně, jako u všeho, co souvisí s oblečením, i šle jsou ovlivněny módou.  Šíře šlí je nyní nejoblíbenější cca 3,5 cm. Užší nemají totiž takovou eleganci a styl.  Tvar šlí v přední části mají dva popruhy, které se připevní ke kalhotám a tento je neměnné. Záda jsou různá, mohou být ve tvaru Y nebo X. Dnes se používají hlavně ty ve tvaru Y, tedy s jedním zadním zapínáním.  Typ materiálů také úzce souvisí s módou. Dnes se často používají ušlechtilé materiály, jako třeba hedvábí nebo vlna.  Šle jsou sice nadčasovým doplňkem, ale i jejich design a barvy podléhají módě. Beze změny zůstávají pouze ty, které jsou velmi elegantní.
Taktické vojenské oblečení, čím se vyznačuje
Bojové kalhoty, batoh s charakteristickými pásky, maskáčový fleece, to je známé vojenské taktické oblečení. Využívají ho nejen vojáci, ale i milovníci odolných a praktických kusů oblečení. Z našeho článku se dozvíte něco více o vlastnostech a také o tom, jaké oblečení se vyplatí pořídit.  Co je taktické oblečení Taktické oblečení je odolné a pohodlné oblečení, které dobře funguje i v náročných podmínkách. Bundy, kalhoty, boty a batohy jsou vyrobeny z materiálů odolných proti roztržení a povětrnostním vlivům. Obvykle jsou vyvedeny v neutrálních barvách, tedy v černé, zelené nebo hnědé. Taktické oblečení je perfektním řešením pro každého milovníka přírody a pohodlí.  Jaké vlastnosti má dobré taktické oblečení?  Jednou z nejdůležitějších vlastností taktického oblečení je jeho odolnost. Použité materiály musí být odolné proti roztržení a jinému mechanickému poškození, aby splnily požadavky na dlouhé cesty v náročném terénu. Při turistice v horách nebo v lese jsme odkázáni na rozmary počasí, takže svrchní oblečení musí být vysoce nepromokavé a větruodolné. Nesmírně důležitý je ale i komfort. Bez ohledu na typ fyzické aktivity musí vojenské oblečení zaručovat plnou volnost pohybu a účinně odvádět pot. Pokud jde o vzhled, vzhledem k jeho vojenským kořenům převládají tlumené barvy, které usnadňují schování v terénu, jako khaki, olivová, černá nebo hnědá. Díky své neutralitě je lze nosit prakticky ke všem sportovním oděvům. Vojenské oblečení s nadšením využívají nejen vojáci, ale i milovníci horské turistiky, přežití a každodenního pohodlí.  Taktické kalhoty  Taktické kalhoty nabízí mimořádný komfort a řadu praktických řešení. Kalhoty mají třeba 6 kapec. Šňůrky ve spodní části nohavic, které usnadňují nazouvání svršku obuvi, což zabraňuje propadávání kamínků a jiných cizích předmětů dovnitř.  Taktické boty  Obuv inspirovaná vojenskou výbavou je ideální pro turistiku v náročném terénu. Jeho hlavním úkolem je chránit chodidla jak před nepříznivými povětrnostními vlivy, tak i před mechanickým poškozením. Prakticky všechny modely mají protiskluzovou podrážku s agresivním dezénem, která zaručuje dobrou přilnavost i na mokrých a bahnitých cestách. Obvykle mají vysoký svršek s rozsáhlým systémem šněrování, který je zodpovědný za udržení stability nohy.  Taktický batoh  Taktické batohy mohou mít různé velikosti a kapacity, ale mají několik společných důležitých vlastností. Stejně jako horské modely jsou vybaveny rozsáhlými nosnými systémy, které zvyšují komfort turistiky s větší zátěží. Mají také mnoho kapes pro pohodlné uspořádání potřebného vybavení.
123...789...109110111
Stránky mohou obsahovat produkty určené pro starší 18-ti let.

Je mi více než 18.

Vstoupit
Odejít
Tvorba a pronájem eshopů BINARGON.cz